Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

W. Ouwehand uit Katwijk op 09-06-2021

Eerlijke betrouwbare garage

Zeer vriendelijke mensen, goed advies en verstand van zaken. Nieuwe klant rijker.

Gemiddeld
10

J v Riet uit Den Haag op 06-05-2021

Top

Goede service, aanbeveling wij komen zeker terug.

Gemiddeld
8

Belinda uit Katwijk op 31-03-2021

Super service

Direct antwoord via de app en snelle actie

Gemiddeld
10

Elles uit Katwijk op 30-03-2021

Kundig en betrouwbaar bedrijf

Word altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

Gemiddeld
10

Lodewijk uit Katwijk op 21-03-2021

Tevredenheid

Goede garage met vakkundige en eerlijke mensen een absolute aanrader

Gemiddeld
10

Martijn uit Katwijk op 20-03-2021

Prima service

Top

Gemiddeld
8

wil van der plas uit katwijk op 18-03-2021

een goede ervaring

het was fijn dat er gebeld is over de reparatiekosten die wat hoger uit kwam als ik zou verwachten en ik dus geen verrassing krijg bij de rekening

Gemiddeld
8

Eelco uit Katwijk aan zee op 16-03-2021

Ben altijd wel tevreden

Je wordt goed geholpen, en aan vakmanschap geen gebrek

Gemiddeld
8

Linda Guijt uit Noordwijk op 12-03-2021

Altijd goede, snelle en vriendelijke service.

Ik ben erg tevreden over Autobedrijf Ravis. Ze leveren altijd hele goede en snelle service. De medewerkers zijn erg deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze denken ook graag met je mee over evt oplossingen.

Gemiddeld
10

Ilja uit Valkenburg ZH op 26-02-2021

Uitstekende service

Ik heb mijn zakelijke auto aangeschaft bij Ravis en in de eerste week was er een probleem met de distributieketting. Dit werd meteen heel correct opgelost en ik had de auto nog geen 2 dagen later terug. Ook mijn privé auto is hier in onderhoud. Men is altijd zeer flexibel bij Ravis en toen ik een probleem had met mijn versnellingsbak onlangs was het ook binnen twee dagen opgelost, supersnel en met een glimlach!

Gemiddeld
9

Peter uit Van Veen op 20-02-2021

Dienstverlening op maat

Zaterdag op afspraak de auto klaargezet voor een proefrit en woensdagavond na sluitingstijd deze auto opgehaald. Was allemaal geen enkel probleem. Prettig professioneel maar ook persoonlijk contact, duidelijke uitleg, vertrouwenswaardige garage.

Gemiddeld
10

Sandra uit Rijnsburg op 05-02-2021

Geweldig

Goede garage, denkt met hun klant mee

Gemiddeld
10

Jan uit Katwijk op 26-01-2021

zeer tevreden

Een goede samenwerking en er word goed werk geleverd.

Gemiddeld
10

Debby uit Katwijk op 21-01-2021

Duidelijk en helder

Auto voor een onderhoudsbeurt gebracht en in de ochtend keurig gebeld met alle bevindingen en kosten. Opdracht gegeven en in de middag stond de auto weer klaar. Heldere communicatie, goed overleg en duidelijke uitleg.

Gemiddeld
9

Martijn uit Emmeloord op 20-01-2021

Top service en verwachting overtroffen!

Een gebruikte VW Golf gekocht bij Autobedrijf Ravis met uitstekende service en zeer netjes afgeleverd! Leuk team dat echt voor de klant bezig is..

Gemiddeld
10

Pascal uit Voorhout op 11-12-2020

Super

De mensen zijn beleeft en meelevend ze denken mee en klantenservice is perfect ik ken geen garage in de buurt die zo een best doen ik ben een klant van Ravis en koop een auto of een kleine onderhoud van u auto of een grote onderhoud van u auto als er iets mee is ga terug en ze komen met een oplossing airco wordt pas bij gevuld als de medewerkers er achter komen dat de airco leeg is of stuk is ze smeren niet zo maar wat aan....

Gemiddeld
10

Gert uit Katwijk op 11-12-2020

Ervaren monteurs, die ook goede service verlenen!

Bij de apk keuring bleek een behoorlijke reparatie nodig, waarvan ik van tevoren netjes werd ingelicht!

Gemiddeld
10

Cem uit Valkenburg zh op 21-11-2020

Ervaren vriendelijk en kundig

Altijd fijn geholpen bij Ravis. Kan ze zeker aanbevelen. Ik rij er voor om.

Gemiddeld
9

Adam. uit Poeldijk op 01-11-2020

Geweldig!

Dit zijn eerlijke ondernemers met hart op de juiste plek. Geen vervelende verkoop praatjes. Hun staan open voor een eerlijk gesprek als het gaat om het inleveren van u auto. Mijn ervaring was dat wij er binnen 5 minuten uit waren. Onder het genot van een kopje koffie bespraken wij wanneer ik de auto mocht komen halen.

Gemiddeld
9

Jan uit Lisse op 21-10-2020

alles keurig op orde

Ik kreeg netjes op tijd waarschuwingen voor de verplichte APK keuring en die is prima verzorgd. Eigenlijk helemaal niets te klagen.

Gemiddeld
9

Gerrie uit Valkenburg op 08-10-2020

Prima eerste ervaring, klantvriendelijk en auto rijdt weer als een zonnetje.

Er wordt verder gekeken dan het primaire probleem. Alle reparaties gaan in overleg en worden direct opgepakt. Auto wordt weer netjes afgeleverd. ( Voorin gezogen en ruikt lekker. )

Gemiddeld
10

Astrid uit Noordwijk op 08-10-2020

heel goede service!

Naar huis brengen en auto weer thuis brengen, fijne service. Bij vragen wordt er telefonisch overlegd. Geen verrassingen achteraf.

Gemiddeld
10

Maria uit Katwijk op 05-10-2020

Top service!

Werd meteen geholpen en kreeg ook nog een leenauto mee naar huis! Ik ben vanaf nu vaste klant.

Gemiddeld
10

Linda uit Katwijk op 01-10-2020

Klant vriendelijk.

Goede service. Komen betrouwbaar over.

Gemiddeld
10

Marcel uit Katwijk op 30-09-2020

Prima service

Open en zoals afgesproken Geen verassingen Kom er wel graag terug

Gemiddeld
8