Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Patrick Hogewoning uit Rijnsburg op 15-07-2020

Top garage

Kom hier al jaren met goede ervaring

Gemiddeld
10

Kees uit Katwijk op 10-07-2020

Goede garage met kundige en aardige mensen..

Je kan bij deze garage prima je auto laten repareren. En als je een andere auto wil kan alles naar je eigen wens gevonden worden. Goede service.

Gemiddeld
10

Geachte heer Erik uit Katwijk op 13-06-2020

Goeden service

Zoo ik bij de garage in onderhoud van me auto geenpech gehad . En je word direct geholpen hangt er af wat je hebt natuurlijk van je auto. Uit mijn ervaring goed garagebedrijf.

Gemiddeld
7

Jan Willem uit Katwijk op 19-05-2020

Vriendelijk en transparant

Goede ervaring met autobedrijf Ravis. Vriendelijk personeel, kan altijd snel terecht, transparant, goeie prijs. Aanrader.

Gemiddeld
10

R.W. Van der Velde uit Katwijk op 12-05-2020

persoonlijk, snel en duidelijk

Binnen een week kon ik terecht voor een APK-keuring. De auto werd thuis opgehaald en ook weer terug gebracht. Belde netjes met de problemen en gaven goed advies.

Gemiddeld
8

Geachte mevrouw van der Plas uit Katwijk op 25-04-2020

Positief

Het was de eerste keer dat ik bij jullie terecht kwam. Mijn eerste indruk was vriendelijk, behulpzaam. Ik heb nog geen rekening ontvangen maar vertrouw erop dat die binnenkort komt,

Gemiddeld
7

Willem uit Katwijk op 26-02-2020

Toppie

Vakkundige mensen die 100% mijn vertrouwen hebben. De kosten en bijkomende handelingen werden vooraf gemeld en besproken.

Gemiddeld
9

Martin uit Katwijk op 19-02-2020

Goeie service.

Betrouwbaar en eerlijk.

Gemiddeld
8

jac uit noordwijkerhout op 22-01-2020

vriendelijke service

goede service,

Gemiddeld
10

Gert uit Katwijk op 02-12-2019

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan bij het maken van de afspraa.Bij eventuele extra kosten word je vooraf telefonisch benaderd en dus sta je achteraf nooit voor verrassingen.

Gemiddeld
10

Geachte Ageeth uit Katwijk op 20-11-2019

Word altijd goed geholpen

Staan meestal gelijk voor je klaar en word zo snel mogelijk gemaakt

Gemiddeld
8

Geachte mevrouw uit Katwijk op 07-11-2019

Is super

Staan altijd gelijk voor je klaar

Gemiddeld
8

Jori uit Leiden op 24-10-2019

Sinds jaar en dag een top bedrijf

Lever mijn auto al jaren in voor onderhoud en uiterst tevreden over het resultaat. Vriendelijke mensen :)

Gemiddeld
10

Geachte mevrouw uit Katwijk op 11-09-2019

Snel en goed

Goede service, vriendelijk en goedkoop

Gemiddeld
10

Orlando Affourtit uit Alphen aan den Rijn op 31-07-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Joop Vos uit Rijnsburg op 30-07-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Erna Geurts uit Katwijk/Z-H. op 28-07-2019

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Laurens Zuiderduin uit Katwijk op 15-07-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Liesbeth Debicki uit Oegstgeest op 11-07-2019

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Rob Koerts uit Katwijk op 04-07-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Henk Noordermeer uit Valkenburg zh op 23-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Herman Noort uit Voorhout op 13-04-2019

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Dirk Berkheij uit Valkenburg ZH op 04-04-2019

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Milène Bijster Da Cruz uit Katwijk op 31-03-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Martin Moonen uit Warmond op 30-03-2019

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9