Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Daniel uit Spijkenisse op 15-11-2021

Deal snel gesloten

Vriendelijk en zakelijk mensen en mijn auto was keurig in orde gemaakt

Gemiddeld
8

Jack uit Vlieland op 01-11-2021

Klantgericht en kijkt naar de goedkoopste en beste oplossing voor het probleem.

Bij vertrek naar het vakantieadres om 08.30 uur valt het rechter portierraam naar beneden. Ik kon gelijk langskomen en een noodoplossing zorgde binnen 30 minuten ervoor dat we toch op tijd op het vakantieadres arriveerden waar de rest van de familie op ons wachtte. De week erna gerepareerd met een permanente oplossing waardoor het niet nodig was om het dure onderdeel van € 300 aan te schaffen.

Gemiddeld
9

G.M. uit Katwijk aan Zee op 29-10-2021

Goed tevreden

Vlotte service prettig samenwerking kundig advies

Gemiddeld
9

Jeanet uit Leeiden op 15-10-2021

De klant staat centraal

Ook voor niet alle daagse problemen worden praktische oplossingen gevonden.

Gemiddeld
10

Kayleigh uit Katwijk op 12-10-2021

Goede service

Eerlijk en meedenkend geholpen bij het uitzoeken van mijn eerste auto. Goede service en onwijs vriendelijk. Aanrader!

Gemiddeld
9

Willem uit Valkenburg op 28-09-2021

Zeer goed

Zeer goed

Gemiddeld
10

Petra uit Katwijk op 16-09-2021

Topervaring

Geweldige meedenkende garage!

Gemiddeld
9

Laura uit Heemskerk op 04-08-2021

Super goede service.

Super goede service.

Gemiddeld
10

R. Boers uit Rijnsburg op 01-08-2021

Prima en snel geholpen

Werd netjes en duidelijk te woord gestaan en geholpen zonder later een zgn addertje onder het gras

Gemiddeld
8

Kees ouwehand uit Katwijk aan zee op 22-07-2021

Snel geholpen en goede service

Voor de eerste keer een prettige afhandeling. Redelijke prijs

Gemiddeld
10

Mariska uit Oegstgeest op 14-07-2021

Mariska O.

Ik heb hier mijn Volkswagen UP gekocht in 2016. Top auto!! Goede service. Zeer klantvriendelijk. Top bedrijf!!

Gemiddeld
10

Kees uit Katwijk op 13-07-2021

Wat je van een goede garage mag verwachten

Altijd goede service. Zeer klantvriendelijk en vakbekwame monteurs. Geen andere garage meer voor mij.

Gemiddeld
10

M constandse uit Wassenaar op 22-06-2021

Prima

Ik heb vertrouwen in het bedrijf

Gemiddeld
10

W. Ouwehand uit Katwijk op 09-06-2021

Eerlijke betrouwbare garage

Zeer vriendelijke mensen, goed advies en verstand van zaken. Nieuwe klant rijker.

Gemiddeld
10

J v Riet uit Den Haag op 06-05-2021

Top

Goede service, aanbeveling wij komen zeker terug.

Gemiddeld
8

Belinda uit Katwijk op 31-03-2021

Super service

Direct antwoord via de app en snelle actie

Gemiddeld
10

Elles uit Katwijk op 30-03-2021

Kundig en betrouwbaar bedrijf

Word altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

Gemiddeld
10

Lodewijk uit Katwijk op 21-03-2021

Tevredenheid

Goede garage met vakkundige en eerlijke mensen een absolute aanrader

Gemiddeld
10

Martijn uit Katwijk op 20-03-2021

Prima service

Top

Gemiddeld
8

wil van der plas uit katwijk op 18-03-2021

een goede ervaring

het was fijn dat er gebeld is over de reparatiekosten die wat hoger uit kwam als ik zou verwachten en ik dus geen verrassing krijg bij de rekening

Gemiddeld
8

Eelco uit Katwijk aan zee op 16-03-2021

Ben altijd wel tevreden

Je wordt goed geholpen, en aan vakmanschap geen gebrek

Gemiddeld
8

Linda Guijt uit Noordwijk op 12-03-2021

Altijd goede, snelle en vriendelijke service.

Ik ben erg tevreden over Autobedrijf Ravis. Ze leveren altijd hele goede en snelle service. De medewerkers zijn erg deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze denken ook graag met je mee over evt oplossingen.

Gemiddeld
10

Ilja uit Valkenburg ZH op 26-02-2021

Uitstekende service

Ik heb mijn zakelijke auto aangeschaft bij Ravis en in de eerste week was er een probleem met de distributieketting. Dit werd meteen heel correct opgelost en ik had de auto nog geen 2 dagen later terug. Ook mijn privé auto is hier in onderhoud. Men is altijd zeer flexibel bij Ravis en toen ik een probleem had met mijn versnellingsbak onlangs was het ook binnen twee dagen opgelost, supersnel en met een glimlach!

Gemiddeld
9

Peter uit Van Veen op 20-02-2021

Dienstverlening op maat

Zaterdag op afspraak de auto klaargezet voor een proefrit en woensdagavond na sluitingstijd deze auto opgehaald. Was allemaal geen enkel probleem. Prettig professioneel maar ook persoonlijk contact, duidelijke uitleg, vertrouwenswaardige garage.

Gemiddeld
10

Sandra uit Rijnsburg op 05-02-2021

Geweldig

Goede garage, denkt met hun klant mee

Gemiddeld
10